Spandoeken van de hoogste kwaliteit? Ons is het gelukt

De afgelopen tijd hebben we vriend en vijand kunnen verbazen met onze vernieuwde spandoeken. We zijn er namelijk in geslaagd om de kwaliteit van onze spandoeken aanzienlijk te verbeteren. Ons team van professionals is continu bezig het het verbeteren van de kwaliteit van onze spandoeken, waardoor we nu nóg betere spandoeken aan onze klanten kunnen bieden.

Bij 4KPrint kon u al rekenen op spandoeken van de hoogste kwaliteit. We hebben met onze laatste verbeteringen de lat voor de rest van de aanbieders nog hoger gelegd.

Premium kwaliteit voor alle vormen en maten

Wij zouden 4KPrint niet zijn als we niet voor alle vormen en maten dezelfde kwaliteit konden aanbieden die we beweren te kunnen leveren. Zoals altijd leveren we spandoeken in alle afmetingen. En dat allemaal van de hoogste kwaliteit.

Mogelijk heeft u al bij een van onze eerdere projecten kunnen ontdekken dat we in staat zijn om tot vijf meter zelfs zonder een lasnaad te werken. Hierdoor kunnen we spandoeken in dermate grote afmetingen creëren die nog voor iedereen duidelijk zijn.

Dit alles is mogelijk middels onze state-of-the-art apparatuur waar wij de mooiste spandoeken mee kunnen maken. Welke kleuren of beelden u ook wilt afbeelden: wij zorgen ervoor dat het spandoek in staat is de boodschap duidelijk en stijlvol over te brengen. In alle formaten, vormen en kleuren!

De afwerking en materialen die bij uw situatie passen

Per locatie waar de spandoek geplaatst zal sprake zijn van verschillende factoren. Locaties waar de wind een belangrijke rol speelt zullen van andere materialen moeten voorzien van locaties waar dit geen factor is. Afhankelijk van de door u gekozen afmetingen en plaatsingslocatie, zullen wij u kunnen adviseren over de materialen die uw spandoek het best laten presteren.

Hiervoor maken wij gebruik van maar liefst vijf verschillende basismaterialen waardoor voor iedere toepassing een kwalitatief spandoek te creëren is. Tevens kan gekozen worden tussen verschillende soorten spandoeken, van het recyclebare ProPES (100% duurzaam) tot het luchtdoorlatende mesh (ideaal voor locaties met veel wind). Bent u van plan het spandoek voor korte tijd te gebruiken? Dan adviseren wij te kiezen voor het voordelige pvc-spandoek dat hier uitermate geschikt voor is.

Verder kunnen wij natuurlijk ook uw spandoek enkel- of dubbelzijdig bedrukken. Altijd in de kwaliteit die u van 4KPrint gewend bent.

Een spandoek aanvragen bij 4KPrint blijft net zo makkelijk

Dat we onze kwaliteit hebben verbeterd hoeft niet te betekenen dat u ook meer moet gaan betalen. Onze prijs en bestelproces blijft precies hetzelfde, zodat onze trouwe klanten net zo makkelijk spandoeken kunnen blijven bestellen.

Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Binnen korte tijd zullen we op uw aanvraag reageren met de scherpst mogelijke prijzen. Vervolgens verzorgen we een drukproef met de aangevraagde kleurcodes. Natuurlijk kunt u ook rekenen op gratis kleurmatching of proefstaaltje voordat u akkoord gaat met de drukversie. Nadat u akkoord gaat, starten we direct met de productie van uw spanddoek(en).

Wilt u zo snel mogelijk de spandoeken in uw bezit krijgen? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons een spoedlevering aanvragen.
Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u hier meer te weten komen of direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 06 06 335!

Open chat
1
Hello you,
Stuur gerust een appje bij vragen.